Bridalstyling

De voorbereidingen voor een sprookjesachtige bruiloft begint vaak al maanden van te voren. De jurk, locatie en uitnodigingen… Voor je het weet is die grote dag aangebroken, wat nu ?

Het team van Bella Boudoir staat vaak al s’morgens vroeg klaar om de bruidjes tot in de puntjes te stylen voor hun grote dag. Van een natural bride tot een sexy glamorous bride, je kunt alle kanten op met je wensen en ideeën. Ten alle tijden wordt je professioneel geadviseerd zodat we samen naar een verbluffend resultaat werken. Zehra Altinsoy heeft al ruim 12 jaar ervaring in de bridalstyling branche waardoor ze kundig te werk gaat. Het team van visagistes is door haar zelf opgeleid en getraind zodat u altijd zult stalen op uw mooiste dag.

De bridalstyling bestaat uit de twee onderdelen visagie en hairstyling, desondanks kun je het een vak apart noemen. De bruidjes komen vaak gespannen en zenuwachtig de salon binnen. En dat is niet gek ook want bijna elke vrouw heeft vanaf kleins af aan al tot aan de details uitgewerkt hoe haar jurk eruit moet zien, in wat voor zaal zij wilt trouwen, wat zij wilt uitstralen en ga zo maar verder. Hierdoor wordt het alleen maar belangrijker hoe jij de bruid in kwestie behandelt. Goede communicatie tussen de visagist, kapster en bruid is vereist. De bruid hoort zich op haar gemak te voelen en je bijna blindelings te kunnen vertrouwen. Goed luisteren naar de wensen en vervolgens samen naar een gepaste look toe werken.